Volver

Senior Engineer Antenna Measurement Range

Netherlands
17/04/18 11:32
0 Solicitudes
Tipo de Trabajo:
Contrato
Salario:
[n/a]
Fecha disponible:
zsm

Senior Engineer Antenna Measurement Range (AMR)

Als specialist AMR weet je de kwaliteit, inzetbaarheid en veiligheid van Defensie materieel  te waarborgen door het uitvoeren van complexe technische onderzoeken en vraagstukken m.b.t. antennemetingen en inbestedingsonderzoeken. Je geeft leiding en bent verantwoordelijk voor het werkcentrum. Daarnaast verzorg je technische ondersteuning aan interne- en externe klanten met betrekking tot specialistische antenne meettechniek en certificeringvraagstukken en neem je deel aan gerelateerde complexe projecten, proefmodificaties en ontwerpt je technische oplossingen voor het integreren van complexe antennes in de Antennemeetruimte.

 

Je bedrijf
De afdeling Elektromagnetische Effecten (EME) is een onderdeel van het 982 Squadron, Technologie & Missieondersteuning. Een eenheid van Logistiek Centrum Woensdrecht die gevestigd is op de Main Support Base van de Koninklijke Luchtmacht te Woensdrecht.

 

De afdeling EME is primair belast met technische advisering op het gebied van beleid, digitale weerbaarheid en materieel (o.a. voertuigen, vliegtuigen en tanks). De afdeling voert gerelateerde onderzoeken, laboratoriummetingen en impactanalyses uit en beschikt over state-of-the-art test faciliteiten en middelen voor het uitvoeren van elektromagnetische compatibiliteit (EMC), informatiebeveiliging (TEMPEST/EMSEC), antennestralingsdiagram (AMR) en personele stralingsveiligheid (RADHAZ/EMF) metingen. Met het meetvoertuig en de mobile meetsystemen worden allerlei metingen op locatie uitgevoerd, in binnen- en buitenland.

 

Je werk
De Senior Engineer AMR is samen met de Engineer AMR ingedeeld in het werkcentrum Antenna Measurements. Het werkcentrum is verantwoordelijk voor de specialistische antennetechnische werkvoorbereiding, het vaststellen van de elektrisch- en elektromagnetische antenne eigenschappen en is de certificeringbevoegde instantie van alle antennes die worden onderhouden. Het werkcentrum voert inbestedingsonderzoeken uit van LUWABO antennes en stelt gerelateerde antennemeetprocedures op voor de LE-21 organisatie. Voor het uitvoeren van zeer specialistische antennemetingen beschikt de afdeling EME over een unieke spherical Near field antenna measurement range (Antennemeetruimte).

 

Kortom, jij

·             een gedreven en gepassioneerde elektronica engineer met een (afgeronde) HBO of WO elektrotechniek opleiding met ruime relevante ervaring op het gebied van antennemetingen

·             kan zelfstandig en nauwgezet werken onder druk in een klein team

·             bent van nature geen ‘volger’ maar beschikt over een eigen mening, een proactieve houding en bent initiatiefrijk en tactisch. 

 

 En verder

·             je werk graag in teamverband op opdracht en projectmatige basis, bent van nature een motivator, inspirator die klantgericht werk en zijn verantwoordelijkheid neemt en als ambassadeur de afdeling kan vertegenwoordigen

·             je hebt goed ontwikkelde communicatieve mondelinge- en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 

Geïnteresseerd?
Stuur dan je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van ”Sr Engineer AMR” naar
vliegbasiswoensdrecht.vacatures@mindef.nl

 Selección Email este trabajo


Anuncios
Visit Analytics