R-Recruitment

(0 Reviews)


R-Recruitment verzorgt inmiddels al 16 jaar de werving en selectie voor de diverse grote Luchtvaartmaatschappijen.

Betrouwbaar, flexibel en efficiënt.
Dit zijn de kernwoorden die R-Recruitment in de markt positioneren. Jarenlang staan wij garant voor deze kernwoorden en streven wij samen met onze opdrachtgevers naar de hoogste kwaliteit. Of het nu om kleine of grote bedrijven gaat, om nationale ondernemingen of multinationals.

Dienstverlening
Onze eigentijdse dienstverlening omvat de werving en selectie van werkzoekende op vaste en tijdelijke contractbasis. Werving en selectie, outplacements en payrolling behoren tevens tot onze dienstverlening. Daarnaast verzorgt R-Recruitment diverse opleidingstrajecten voor onze opdrachtgevers zodat deze zich volledig kunnen richten op hun eigen werkzaamheden. Deze dienstverlening werkt mee aan de efficiency van onze opdrachtgevers.

Praktijkgericht
Onze kandidaten zoeken en vinden ons online. Via onze drukbezochte website en social media staan we 24/7 met werkzoekenden in contact. Daarnaast zijn onze vestigingsmedewerkers erg veel op de werkvloer te vinden bij onze opdrachtgevers zodat elke werving en selectie procedure van flexibele medewerkers vanuit de praktijk benaderd wordt.

NBBU
R-Recruitment is een NBBU branche aangesloten organisatie, werkt volgens richtlijnen van het SNA en is VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd

Address:
Amsterdam R-Recruitment Cateringweg 17A 1118 AM Luchthaven Schiphol

Website: http://www.airr.nl

Phone:   020-5452020

R-Recruitment
Total Jobs: 1

Vrachtwagenchauffeur KLM, unieke baan!

See All
R-Recruitment

Amsterdam R-Recruitment Cateringweg 17A 1118 AM Luchthaven Schiphol

Contact "R-Recruitment" phone icon 020-5452020

Please enter your message or questions below
Contact Information
Advertisements


Visit Analytics