Simteq

(0 Reviews)


SIMTEQ BV produceert onderdelen en systemen voor civiele simulators voor professionele vliegopleidingen. Simteq is gevestigd in Vijfhuizen, Nederland, in de buurt van Amsterdam Airport Schiphol. Simteq werd in 2004 opgericht met de missie om een breed scala aan hardware componenten te produceren voor gebruik in commerciƫle flight simulators.

In de afgelopen jaren heeft onze groei ervoor gezorgd dat wij een aantal van de grootste aerospace bedrijven in ons klantenbestand opgenomen hebben. De samenwerking met onze klanten omvat vele verschillende projecten met verschillende eisen, die allemaal aan de hoogste productienormen voldoen.

Ons designteam ontwerpt alles in-house en het grootste deel van onze productie wordt eveneens op onze eigen locatie gedaan. Onze design filosofie bestaat uit het denken buiten bestaande kaders. Dit betekent dat wij niet per se met bestaande oplossingen werken (welke vaak duur of inefficiƫnt zijn), maar dat wij altijd streven naar een betere en meer rendabele oplossing. Deze mentaliteit is bij iedereen van het SIMTEQ team aanwezig.

Onze componenten en producten worden gebruikt in EASA en FAA gecertificeerde flight simulators.


Address:
Spieringweg 603B

Website: www.simteq.com

Phone:   +31 888 737 800