Go Back

Platform medewerker (34 uur per week, contract 4 jaar)

Eindhoven, Netherlands
17/08/17 9:32
0 Applications
Job Type:
Full Time
Salary:
[n/a]
Omschrijving Platform Employee (34 uur per week)


Door de groei van Eindhoven Airport zijn wij op zoek naar  nieuwe collega’s die in 2017/ 2018 gaan instromen. Ben jij op zoek naar een flexibele baan? Wil jij deel uitmaken van de dynamiek van Eindhoven Airport en samen met je collega's een steentje bijdragen op het Platform dan hebben wij dé baan voor jou!

De afdeling Platform verzorgt alle werkzaamheden rondom het vliegtuig. Dit begint bij het marshallen van vliegtuigen, het plaatsen en bedienen van afhandelequipment (zoals een transportband of trap), het verwerken van bagage, het leveren van additionele services tot en met de pushback van een vliegtuig.

Wat ga je doen:

Jij vindt het leuk om samen met een leuke groep stoere mannen fysiek bezig te zijn. Koffers van max. 32 kg te stapelen in het ruim van het vliegtuig is geen probleem voor jou. Extra handig, je hoeft niet meer naar de sportschool! Natuurlijk hoef je niet alleen koffers te stapelen, het bij rijden van trappen, sidebull (lift voor minder valide mensen) en het marshallen van vliegtuigen behoren o.a. ook tot je werkzaamheden. Je hebt dus wel een rijbewijs B  nodig. Door de vele verschillende werkzaamheden kan jij makkelijk schakelen en laat jij jezelf niet gek maken door de constante tijdsdruk. Al deze werkzaamheden voer jij samen met collega's uit op een veilige verantwoorde manier. Het is wel handig dat je Engels kunt lezen en begrijpen, dit omdat onze procedures en trainingen vaak in het Engels zijn. Onze werktijden zijn tussen 04.30 tot 02.00 uur.

Wat bieden wij jou:

Een zeer afwisselende dynamische werkomgeving met super leuke collega's die open staan om elkaar en onze klanten te helpen. Door de enorme groei is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met doorgroei kansen. Verder bieden wij jou een 34 uur contract voor een periode van 4 jaar aan.

Sollicitatieprocedure

Een antecedentenonderzoek zal tevens deel uitmaken van de selectieprocedure.


Shortlist Email this job


Advertisements


Visit Analytics