Planner bedrijfsbureau

Ga Terug

Planner bedrijfsbureau

Netherlands
17/04/18 11:34
0 Aanmeldingen
Aanstelling:
Contract
Salaris:
[n/a]
Datum beschikbaar:
zsm

Planner bedrijfsbureau

Ben jij de organisator die bijdraagt aan de slagkracht van Defensie door het geplande onderhoud inzichtelijk te maken, analyses uit te voeren, processen in SAP in kaart te brengen en tijdig kan bijsturen in de planning binnen het bedrijfsbureau.

 

Je bedrijf

De afdeling Bedrijfsbureau is een onderdeel van het 982 Squadron, Technologie & Missieondersteuning. Een eenheid van Logistiek Centrum Woensdrecht die gevestigd is op de Main Support Base van de Koninklijke Luchtmacht te Woensdrecht met tijdelijke standplaats te Dongen.

 

De afdeling Bedrijfsbureau is primair belast met het faciliteren en aansturen van de werklast van de afdelingen binnen het 982 Squadron. Doelstelling van het Bedrijfsbureau is om met een pro-actieve wijze de geaccepteerde werklast efficiënt en effectief in te plannen en uit te laten voeren door de afdelingen en hierover op een klantvriendelijke wijze terug te koppelen naar de opdrachtgevers. Het Bedrijfsbureau heeft een centrale en aansturende rol binnen het 982 Squadron v.w.b. de planning, aansturen en het (laten) zorgdragen van de randvoorwaarden voor de uitvoering van de werkzaamheden.

 

Je werk

Als Planner heb je als primaire taak het plannen van de werklast en projectmatige activiteiten binnen de toegewezen  afdeling en ben je  belast met de voortgangscontrole en evaluatie van de uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast heb je  een signalerende rol voor afwijkingen van vastgestelde logistieke parameters. Voer je analyses uit om het bedrijfsproces (de werklast) zichtbaar te maken.

 

Wij verwachten eigen verantwoordelijkheid wat jou de ruimte geeft om de functie op een manier in te vullen, die bij jou past. Hiernaast wordt je in de gelegenheid gesteld om door opleiding, symposia en cursussen je kennis te actualiseren.

Kortom, jij

·             een gedreven en gepassioneerde organisator met een (afgeronde) technische

MBO-4 opleiding

·             hebt kennis van en ervaring in bedrijfskundige en planningsprocessen

·             bent bekend met SAP

·             kan zelfstandig en nauwgezet werken onder druk

·             bent van nature geen ‘volger’ maar beschikt over een eigen mening, een proactieve houding en bent initiatiefrijk en tactisch. 

 

 En verder

·             je bent van nature een motivator, inspirator die klantgericht werk en zijn verantwoordelijkheid neemt en als ambassadeur de afdeling kan vertegenwoordigen

·             je hebt goed ontwikkelde communicatieve mondelinge- en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 

Geïnteresseerd?
Stuur dan je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van ” Planner bedrijfsbureau” naar
vliegbasiswoensdrecht.vacatures@mindef.nlShortlist E-mail deze vacature


Advertenties
Visit Analytics