01/18/24

Emirates' grote werving: 5.000 cabinepersoneelsleden uit zes continenten in 2024


 

 

Emirates' grote werving: 5.000 cabinepersoneelsleden uit zes continenten in 2024

De nieuwe teamleden zullen het bestaande cabinepersoneel met 25% versterken terwijl de luchtvaartmaatschappij afgestudeerden en jonge professionals wereldwijd uitnodigt om te solliciteren

 

 

Amsterdam, 16 januari 2024 – Emirates viert het nieuwe jaar en de aanstaande komst van haar gloednieuwe vloot Airbus A350's met een wereldwijde wervingscampagne voor cabinepersoneel met een verschil. De 5.000 nieuwe medewerkers zullen ervoor zorgen dat de luchtvaartmaatschappij haar toewijding aan het aanbieden van de beste in-flight-ervaring ter wereld gestaag voortzet.

 

 

 

 

De wervingscampagne is in de eerste plaats bedoeld voor degenen die binnenkort of onlangs in de arbeidswereld zijn gestapt. De luchtvaartmaatschappij nodigt pas afgestudeerden die stage lopen of parttime werken uit, evenals degenen met ongeveer een jaar horeca- of klantenservice-ervaring. De nieuwe medewerkers zullen deel uitmaken van 's werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij en een van de meest iconische merken, waar ze de kans krijgen om gastvrijheids- en levensvaardigheden te ontwikkelen onder begeleiding van vooraanstaande trainers in de sector.

Bovendien zullen ze de wereld rondreizen en meer dan 140 steden in 76 landen bezoeken, en profiteren van het volledige scala aan voordelen van werken als cabinepersoneel bij Emirates. Bekijk hier de criteria om in aanmerking te komen.

Wervingscampagne
In 2024 zal het wervingsteam van Emirates open dagen en assessments organiseren in meer dan 460 steden verdeeld over zes continenten. Dit weerspiegelt niet alleen de omvang van het netwerk van de luchtvaartmaatschappij en de diversiteit van haar cabinepersoneel, maar benadrukt ook de aantrekkelijkheid van het leven en werken in het bruisende Dubai.

In 2023 heeft Emirates maar liefst 8.000 nieuw cabinepersoneel aangenomen en wervingsactiviteiten gehouden in 353 steden, terwijl de luchtvaartmaatschappij haar diensten na de pandemie uitbreiden. In augustus 2023 bereikte het aantal cabinepersoneel van de luchtvaartmaatschappij de mijlpaal van 20.000 leden en telt het nu 21,500 leden.

Emirates organiseert komende maanden verschillende recruitmentdagen in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam, zie voor meer info hier.

 

 

 

 

Uitbreiding van vloot en netwerk
De nieuwe campagne voor de werving van cabinepersoneel valt samen met de levering van de langverwachte A350-vliegtuigen van Emirates, die vanaf medio 2024 zullen arriveren, evenals de Boeing 777-X-vliegtuigen die gepland staan voor levering vanaf 2025. De luchtvaartmaatschappij heeft 65 A350-vliegtuigen en een mix van 205 777-9's en 777-8's in bestelling. De nieuwe toestellen zullen het bereik van de luchtvaartmaatschappij vergroten en flexibiliteit bieden om nieuwe routes aan haar netwerk toe te voegen.

Training en levensvaardigheden
Alle nieuwe cabinepersoneelsleden ondergaan een intensieve training van acht weken om de hoogste normen op het gebied van gastvrijheid, veiligheid en service te leren die passagiers van Emirates in de loop der jaren zijn gaan verwachten. Getraind in de ultramoderne faciliteit van Emirates in Dubai, leren cabinepersoneelsleden onschatbare overdraagbare vaardigheden, waaronder communicatievaardigheden, initiatief en leiderschapskwaliteiten. Ze ontwikkelen de vaardigheid om effectief te werken in een multicultureel team, de focus om mentaal sterk en kalm te blijven onder druk, en worden sterke voorstanders van gastvrijheid en uitzonderlijke service, en ambassadeurs van een iconisch merk. Cabinepersoneel heeft ook toegang tot de nieuwste trainingsprogramma's en LinkedIn-cursussen.

Internationaal cabinepersoneel
Het diverse cabinepersoneelsteam van Emirates vertegenwoordigt meer dan 140 nationaliteiten en beheerst maar liefst 130 talen - dit zorgt ervoor dat passagiers altijd kunnen rekenen op een vriendelijke en hartelijke gesprekspartner in hun eigen taal.

Het cabinepersoneel heeft uitstekende carrièremogelijkheden, waaronder promotie naar hogere cabineklassen en het worden van een cabinesupervisor, purser of trainer. Tegenwoordig heeft de luchtvaartmaatschappij 1.180 pursers die de carrièreladder hebben beklommen na succesvolle afronding van veeleisende training en beoordelingen. Bovendien hebben de bemanningsleden de mogelijkheid om te solliciteren voor interne vacatures binnen de Emirates Group.

Het cabinepersoneel van Emirates leidt een kosmopolitische levensstijl in het bruisende Dubai, waar ze samenleven met mensen van 200 verschillende nationaliteiten in een stad die bekend staat om zijn hotels, restaurants, culinaire scene, recreatieve activiteiten en als een van de veiligste ter wereld.

 

 

 


 

 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 140 bestemmingen in 77 landen op zes continenten, waaronder 9 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 261 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates 21 vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 160 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com


Advertisements


Visit Analytics