Over ons - Werken in de Luchtvaart
Werken in de luchtvaart begint bij de juiste match tussen werkgever en werknemer.

Op Luchtvaart.org kunt u zich gratis aanmelden en je eigen CV on-line plaatsen. Onze werkgevers worden gescreend op betrouwbaarheid zodat wij u professionele en betrouwbare vacatures kunnen aanbieden. 

Luchtvaart.org is ontworpen om alle werkzoekenden binnen de luchtvaart sector, een grotere kans op een baan te bieden. Zeker in tijden zoals deze, waarin het lastig is een geschikte vacature te vinden, en waar werkgevers vaak naar specifieke werkervaring vragen, is een site zoals deze het antwoord. Werkgevers kunnen op hun beurt door het grote (social) netwerk van Luchtvaart.org breder zoeken naar die ene geschikte werknemer passend bij hun bedrijf. 

Werknemers
Via deze site is het mogelijk om te zoeken naar een geschikte vacature via een uitgebreide database. Het zoeken naar een baan via Luchtvaart.org en de dochtersite Aviation-Job.EU is voor de werkzoekende volledig gratis. 

Werkgevers
Wilt u graag adverteren op Luchtvaart.org? Heeft u een vraag over Luchtvaart.org of over één van onze producten, maak dan gebruik van ons contactformulier. BSc. Robert Wasilewski
Managing Director
Luchtvaart.org / Aviation-Job.EU PRESS & MEDIA

"Piloot en Vliegtuig" - 14e Jaargang nr. 4 - 2007


"Sinds kort is een vacaturesite online voor werkgevers en werknemers binnen de luchtvaartsector. Het is mogelijk op deze site vacatures te plaatsen of te reageren op vacatures. De website is een initiatief van een student Aviation Studies van de Hogeschool van Amsterdam en is ontworpen om alle werkzoekende binnen de luchtvaartsector een grotere kans op een baan te bieden."Advertenties


Visit Analytics